Curs Intarcarea cu Blandete by Alomama

Ai un motiv sa iei in considerare intarcarea. Dar nu stii daca e momentul potrivit sau daca ai motivul potrivit pentru a face acest pas. Noi iti putem raspunde la intrebari.
Atentie! Din 1 iunie 2021 exista posibilitatea participarii fizice sau online la curs. Cursul are loc la sediul Centrului de Alaptare Alomama in limita a 10 participanti.
In cadrul cursului vom discuta despre:
– intarcarea naturala
– intarcarea prematura vs greva suptului
– intarcarea cu blandete
Cum procedam cu :
– alaptarea in sarcina
– alaptarea in tandem
– gestionarea alaptarii in timpul serviciului
Si nu in ultimul rand:
– ce se intampla cu sanii la intarcare
– ce se intampla cu relatia ta cu copilul la intarcare
– ce se intampla cu tine dupa intarcare

>>Pentru pret si INSCRIERE accesati acest link: https://alomama.info.ro/produs/curs-intarcarea-cu-blandete/ pentru a face plata online

>>CONFIRMAREA participarii si detaliile de conectare la transmisiunea cursului va vor fi comunicate ca si raspuns la email.

>>>Politica de confidetialitate a Datelor: https://alomama.info.ro/politica-de-confidentialitate/

Testimoniale:

LUANA RIZEA:
„Super! Mi-a plãcut. Mã bucur cã am participat. ce sã fac. A fost super cã ni s-au ascultat pãrerile. Cã am fost ascultate. Mi-am rãspuns la întrebãri. Ne-am rãspuns la întrebãri. Ni s-a rãspuns”

CARMEN ROZOREA:
„Mulțumim Mihaela Drilea ca ne-ai confirmat ca totul tine de noi si nu de copilași, ca ne-ai redat încrederea ca e ok sa ne reluam libertatea de a merge mai departe intr-o noua etapa , cu blândețe! Ma simt impacata ca am făcut ce a fost mai bine pentru fetița mea si la fel pot sa fac ce e bine si pentru mine atunci cand voi simți ca e momentul ! „

LAURA AXINIA:
„Intalnirea de azi mi-a dat încredere în relația dintre mine și copil, încredere ca nu o voi dezamăgi sau ca se va simți vreodată abandonată pentru ca știu facem bine ce facem. chiar dacă e greu, va trece. în final cum zice Mihaela Drilea va conta relația noastră…pe lângă, bineînțeles, necontestatele beneficii ale alăptării :)”

Pana cand ne vom (re)vedea va dorim alaptare placuta!

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

aug. 25 2022

Time

10:00 pm - 10:00 pm

Labels

alaptare,
alaptare tandem,
gradinita si alaptare,
intarcare,
sarcina si alaptare

Location

Centrul de Alaptare AloMama

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.