Intrebari si raspunsuri despre Consultatiile Online

Intrebari si raspunsuri despre Consultatiile Online

Ce este Centrul de alaptare AloMama?

Suntem o echipa de Consultanti in Alaptare IBCLC, insotiti mai mereu de o serie de alti specialisti care sa raspunda celor mai frecvente si importante probleme cu care se confrunta o familie la inceput de drum. La noi putei intalni: educatori prenatali Lamaze, consultanti in Babywearing, fiziokinetoterapeuti, terapeuti Bowen. Cautam sa avem o echipa multidisciplinara bine pregatita.

Ce este un consultant in alaptare IBCLC?

IBCLC este o prescurtare pentru “Consultant in Alaptare Certificat International”. IBCLCii sunt standardul “de aur” pentru sprijinul in alaptare. Suntem experti in domeniul educatiei in lactatie si suportului in alaptare si suntem regasiti peste tot in lume in spitale, asociatii dedicate si cabinete private.

Cum ma puteti ajuta?

Suntem in Brasov, insa serviciile noastre sunt disponibile la nivel national si international! Oferim suport prin telefon, Whatsapp Video, Zoom, Skype sau email. Desi in mod normal facem consultatii fata in fata la Centrul de alaptare AloMama , datorita COVID-19 aceasta optiune este momentan indisponibila. Pentru informatii despre cum sa programezi o consultatie virtuala/online sau prin telefon, citeste aici!

Cat de repede ne putem vedea?

Naturii muncii noastre face ca oamenii sa doreasca sa ne vada “daca se poate, acum”, asadar nu ne supra-rezervam calendarul si lasam intotdeauna cateva intervale zilnice pentru “neprevazute”. Deoarece ne organizam calendarul in acest fel, putem onora solicitarile de obicei in ziua in care ne contactezi, sau in urmatoarele 24 de ore. CONTACTEAZA-NE daca doresti sa confirmi ora consultatiei inainte de a face rezervarea si plata.

Ce se intampla pe parcursul unei consultatii online?

Consultatia incepe prin expunerea pe scurt a problemei pentru care este necesara, apoi se continua cu completarea unui istoric medical destul de detaliat al mamei si al bebelusului. Impreuna vom compune un plan de actiune pe termen scurt, dar si pe termen lung. In functie de planul rezultat putem stabili un numar de zile dupa care va avea loc o sedinta de control. Intre data consultatiei si a celei de control puteti tine legatura cu consultantul dvs. pentru a lamuri puncte neclare din planul formulat sau daca aceasta va solicita de la dvs. date actualizate despre starea dvs.

Cum ma puteti ajuta daca nu ma vedeti in persoana? Nu trebuie sa vedeti atasarea la san a bebelusului?

Intradevar, nimic nu se compara cu o intalnire fizica! Insa, facem consultatii virtuale de aproximativ 5ani, de cand exista linia telefonica gratuita AloMama Ajutor in Alaptare – “info alaptare non-stop” si consultatii online inca de la inceputul situatiei generate de COVID-19 si ne-am specializat in a oferi sprijin in alaptare in acest mod.

Faptul ca atasarea nu este optima se recunoaste mai degraba decat dintr-o observare fizica, in prima faza, prin identificarea semnelor unui atasari ineficiente, motiv pentru care mama ajunge sa ne contacteze si aceastea sunt primele pe care ni le comunica in timpul consultatiei. Prin urmare putem afirma, ca am putea fi complet oarbe, si tot am putea identifica o atasare gresita la san. Deasemenea, perspectiva noastra asupra unei atasari este irelevanta. Ea poate arata “excelent”, dar pentru tine e foarte dureroasa. CU TOATE ACESTEA, da, vor fi situatii in care a observa atasarea bebelusului la san confirma cele deduse despre ceea ce se intampla, iar cateodata observam unele detalii suplimentare– ca de exemplu pierderea vidului in timpul suptului. Pentru acest scop poti arata atasarea in timpul apelului video sau poti trimite consultantului tau un scurt video al bebelusului atasat la san dupa aceea.

Bebelusul meu trebuie sa fie prezent in timpul consultatiei virtuale?

Tu decizi acest aspect! Oricum alegi va fi in regula pentru noi. Asa cum am mentionat mai sus, daca e cazul de observat atasarea se poate rezolva ulterior prin trimiterea unui scurt video catre consultantul tau, si astfel vei realiza inregistrarea in momentul in care bebelusului I se face foame, si nu trebuie sa ii facem program bebelusului in functie de programarea consultatiei.

Cat timp trebuie sa am la dispozitie?

Depinde mult de aspectul pentru care ai nevoie de ajutor, insa in mod normal o consultatie nu tine ma putin de o jumatate de ora sau mai mult de o ora.

Daca am nevoie de ajutor mai complet, puteti fi contactati telefonic oricand?

Daca problema ta este complexa, si planul rezultat in urma primei consultatii se intinde pe o perioada mai lunga de timp, consultatul tau iti va oferi o solutie de comunicare prin care poti comunica cu el de cate ori este necesar si iti va raspunde, in functie de urgenta problemei, pe loc sau in anumite momente ale zilei, si iti va indica cand trebuie sa aiba loc o consultatie de control, care are un cost redus fata de cea initiala. Intotdeauna clientele care au nevoie de mai multe consultatii beneficiaza de reduceri de pret personalizate.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cupe de argint pentru mameloane

Suntem intr-o continua cautare de solutii rapide, eficiente, potrivite pentru rezolvarea problemelor care apar in alaptare. De data aceasta ne-am indreptat atentia spre accesoriile din

Read More »

Nu am lapte! Ce să fac?

Nu am lapte! Ce să fac? – Cum să crești producția de lapte? Poate ești mămică nouă sau poate alăptezi deja de mult timp, si

Read More »