EXCELENT
55 recenzii pe
Snowy X
Snowy X
8 Iunie 2024
Daria a fost minunată!
Юрий Ок
Юрий Ок
29 Mai 2024
I would like to express my gratitude to Ms. Anda Talaba for English online course for newborn parents! This was very interesting, useful and would make your life easier. Thank you for your care, advise and involvement in the situation. I would definitely recommend to take this course for both parents!
Sorana Leru
Sorana Leru
10 Mai 2024
O echipa extrem de dedicata si prompta, au raspuns foarte rapid solicitarii chiar si intr-o perioada cu zile libere, oferind sfaturi practice si informatii punctuale foarte utile. Felicitari pentru implicare!
Alexandra dumitru
Alexandra dumitru
8 August 2023
Atunci când aveți o problema sau o nelămurire, recomnat sa apelați cu inima deschisă la aceste doamne minunate ! Merita fiecare bănuț din consulatie, pe lângă faptul ca atunci când apelezi AloMama îmi va Răspunde o voce calda care te va sfătii fără a aștepta ceva in schimb! Este exatraordinar cum la o sapt după naștere, o săptămâna care mi s a părut una foarte dificila, întru cât nu stiam dacă bebe papa sufcient, dacă este totul înregula, am găsit acești oameni minunați care m-au învățat efectiv cum se alăptează și m-au liniștit ca totul este bine, iar eu mi-am putut vedea in continuare liniștita de creștere bebeliniei.
Francisca Luiza Berkeczi
Francisca Luiza Berkeczi
8 Iunie 2023
Experiența mea cu Alomama a fost minunata, de fiecare data când am solicitat ajutor, o informație, un sfat, etc. Aici am găsit OAMENI calzi si înțelegători, dar si foarte bine pregătiți profesional. De fiecare data am găsit rezolvare la toate problemele mele, am primit răspunsuri la toate întrebările si sfaturi utile. Nu am decât cuvinte de lauda la adresa doamnelor din centrul de alăptare si nu îmi rămâne decât sa le multumesc, deoarece alaptatul a fost un succes atât la primul copil cat si la gemeni și asta datorită lor (alăptat exclusiv gemeni). Recomand cu toată caldura centrul de alăptare Alomama!
Florina Homocea
Florina Homocea
10 Mai 2023
Un centru deosebit, unde o mama poate gasi tot suportul necesar pentru a-si alapta bebelusul in mod sanatos si cu bucurie. Fetita mea a avut fren lingual care n-a fost identificat la maternitate, insa fetele au descoperit imediat problema de atasare a copilului la san si am rezolvat problema impreuna cu dl dr Stefan care a facut o interventie minora. Recomand acest centru atat pentru experienta si profesionalismul fetelor de la centru cat si pentru evenimentele informative despre alaptare, cresterea copiilor, siguranta, educatia lor. Este un locas dedicat mamelor si copiilor, unde te simti ingrijit, sustinut, intr-o atmosfera primitoare si deschisa.
Elena Alina
Elena Alina
8 Mai 2023
Cand am avut nevoie mereu am fost ajutată si îndrumata ce trebuie sa fac chiar dacă nu am reusit sa ajung mereu la cabinet.
Stela-Elena Stefanita
Stela-Elena Stefanita
28 Aprilie 2023
Serea Bianca
Serea Bianca
26 Aprilie 2023
Eu am ajuns la cabinet la cateva zile dupa nastere, disperata si cu niste ragade foarte dureroase! Desi nu erau locuri disponibile, auzind situatia mea, m-au primit cat de repede s-a putut! Pt noi, Miha a fost ca o mama. Ne-a linistit si ne-a ajutat enorm! Recomand cu mare drag! Fara ajutorul primit de la cabinet nu cred ca as fi reusit sa alaptez exclusiv. Personalul este extraordinar: profesionist, empatic si cu suflet (calitati pe care greu le mai gasesti). In inima mea, Alomama, ocupa un loc special! Nu am cuvinte pentru a le multumi! Va doresc sanatate sa puteti avea grija de toate mamicile care au nevoie de ajutor!
Alina Dumitrescu
Alina Dumitrescu
25 Aprilie 2023
La inceputul alaptarii, am trecut printr-o situatie dificila( aproape un abces mamar) . Dar cum Dumnezeu lucreaza prin oameni, unul dintre acestia, pentru mine a fost dna Mihaela Drilea, care m-a ajutat sa trec cu bine peste situtie si careia ii multumesc din suflet pentru tot sprijinul! Acum sunt la capitolul” intarcare” si parcurgem etapa tot impreuna! Mii de multumiri!